EXTRAFLEX Ragasztó

Mázas kerámia, kőporcelán (gres) padlólapok ragasztása belső- és külső térben. Üregmentes ragasztás miatt kiválóan alkalmazható nagyméretű lapokhoz, teraszokhoz, valamint nagy mechanikai terhelésnél, padlófűtésnél.

20 mm rétegvastagságig működik, teraszok lejtésének javítására is használható.

Rendkívül nagy tapadóerő, a biztonságos ragasztáshoz hosszú nyitott idővel.


Alkalmazás:

Jól alkalmazható teraszok és erkélyek kivitelezésénél. Megbízhatóan megakadályozza a ragasztóágyban az üregek kialakulását, amelyek később fagykárosodáshoz vezethetnek. A KHT EXTRAFLEX-et speciálisan gyári csarnokok, valamint lakóépületek padlóinak burkolásához fejlesztették ki. A KHT EXTRAFLEX a padlófűtéssel ellátott felületeknél is kiválóan alkalmazható. A padlófelületek kiegyenlítésére is felhasználható 5 mm rétegvastagságig.


Felhasználás:

Az aljzatnak száraznak, tisztának, zsírtól, festéktől, cementtől, tapadásgátló anyagtól mentesnek kell lennie. A KHT EXTRAFLEX ragasztót folytonos gépi keverés közben öntse 4,5–5 liter tiszta vizet tartalmazó vödörbe és keverje csomómentes keverékké, 5 perc állásidő után újra keverje át és ezután a keverék felhordható. A felhasználási idő 60 perc. A már kötésnek indult anyagot nem szabad még egyszer átkeverni és felhasználni, mert a megfelelő végszilárdság már nem érhető el.

A KHT EXTRAFLEX ragasztóval készült burkolat már 6 óra elteltével járható és fugázható. A terméket + 5 ºC és + 30 ºC között használja!


Anyagszükséglet:

10 mm-es fogazott lehúzóval elterítve: 4,7 kg / m²,

kanállal simított közbenső ágyazat: 7,0 kg / m².

 vissza › › ›segedanyagok.htmlshapeimage_3_link_0