FLEX Fugázó

Finomcement alapú, speciálisan szenny- és víztaszító flexibilis fugázó hidrofób adalékkal, 2–8 mm fugaszélességhez, kül- és beltéri felhasználásra.

Alkalmazható száraz és nedves környezetben, valamint padlófűtésnél is.


Alkalmazás:

Finomcement alapú, speciálisan szenny- és víztaszító flexibilis fugázó hidrofób adalékkal, 2–8 mm fugaszélességhez, kül- és beltéri felhasználásra. Alkalmazható száraz és nedves környezetben, valamint padlófűtésnél is.


Felhasználás:

5 kg KHT-mester FLEX fugázót kb. 1,5 liter vízzel egyenletesen keverjen össze pasztaszerű, homogén anyaggá. 5 perc érésidő után ismét alaposan keverje át.

A bekevert fugázó anyag 2 órán belül felhasználható.

A fugázó anyagot fugasimítóval a fugára átlósan, tömören és mélyen hordjuk fel, miközben a fugát teljesen kitöltjük. Hagyjuk az anyagot beszívódni, amíg egyenletesen mattá nem válik. Kb. 10–15 perc elteltével nedves, de nem vizes szivaccsal tisztítsuk meg a csempét a felesleges habarcstól, majd egy tiszta, nedves szivaccsal újból finoman simítsuk át a felületet.

A fugázó habarcs megkötését követően a maradék szennyeződéseket száraz, tiszta, puha ronggyal távolítsuk el. Semmiképpen ne használjunk vegyszeres tisztítószereket!

Az elkészített felületet a teljes kikeményedésig óvni kell a túl gyors kiszáradástól (pl. magas hőmérséklettől, közvetlen napfénytől, huzattól stb.)


Anyagszükséglet:

15 x 20 cm-es csempeméretnél és 3 mm fugaszélességnél kb. 0,5 kg / m².

 vissza › › ›
 vissza › › ›segedanyagok.htmlshapeimage_3_link_0