SUPERFLEX Ragasztó

Nyújtott nyitott idejű, lecsúszásmentes, fokozott terhelhetőségű, cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia lapokhoz, kőporcelán (gres) és mázas kerámialapokhoz, teraszokhoz, padlófűtésre, meglévő burkolatra, szigetelő fóliára.


Alkalmazás:

Az aljzatoknak feszültségmentesnek, szabványosan síknak, szilárdnak, megfelelően száraznak, a laza részektől, olajtól, zsírtól, viasztól, festéktől, portól, repedésektől, tapadásgátló anyagoktól, stb. mentesnek kell lenniük. A gipszvakolatoknak, gipsztartalmú vagy anhidrid esztricheknek megfelelően száraznak kell lenniük, és ezeket mindig kezelje megfelelő alapozóval a ragasztóhabarcs felhordása előtt!


Felhasználás:

Folytonos gépi keverés közben öntse a 25 kg-os zsák SUPERFLEX-et egy 7,5–8,0 liter tiszta vizet tartalmazó vödörbe, és keverje csomómentes keverékké. 5 perc állásidő után újra keverje át, és ezután a keverék felhordható.

A kapott SUPERFLEX keverék kb. 8 órán át marad felhordható.

Hordja fel a SUPERFLEX ragasztóhabarcsot megfelelő fogazott simítóval, hogy az a megfelelő mennyiségben befedje a lap hátoldalát! A padlók kb. 24 óra múlva lesznek alkalmasak könnyűforgalmú gyalogos járásra. A padlók 14 nap múlva lesznek teljesen terhelhetők.


Anyagszükséglet:

2–5 kg / m².

 vissza › › ›segedanyagok.htmlshapeimage_3_link_0