zsakok_flexragaszto

KHT-Mester

Padlotech

Nagy szilárdulású, beltérben használható, önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs,
3–15 mm rétegvastagsághoz

A KHT Brand magyar burkolatok és segédanyag termékeket megtalálja az alábbi partnereinknél

senio
senio
senio
senio
senio
senio
Alkalmazási terület:

A régi vagy új, nem nedvszívó beltéri cementbázisú illetve anhidrid aljzatok, szintezése, kiegyenlítése alkalmas aljzatkiegyenlítő. 1 rétegben 3 és 15 mm rétegvastagban önthető. Megfelelő felületet biztosít szőnyegpadló, PVC burkolatok, ragasztott parketta és hidegburkolat alá. 

Aljzatelőkészítés:

Aljzatának stabilnak, száraznak, a laza részektől, olajtól, zsírtól, viasztól, festéktől, portól, repedésektől, tapadásgátló anyagoktól, stb. mentesnek kell lennie. Az anhidrid esztricheknek megfelelően száraznak kell lenniük, és ezeket mindig kezelni kell megfelelő alapozóval az aljzatkiegyenlítő használata előtt.
A nem abszorbeáló aljzatokat kezelni kell tapadásfokozásra alkalmas alapozóval.

Keverés • Alkalmazás:

Csak egész zsákot keverjen össze. Folytonos gépi keverés közben öntse a 25 kg-os zsák KHT ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ-t egy 5-5,2 liter tiszta vizet tartalmazó vödörbe, és nem gyors fordulatszámon keverje csomómentes keverékké; 2-3 perc állásidő után újra keverje át, és ezután a keverék bedolgozható. Úgy készítse elő alkalmazását, hogy a kapott KHT ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ keverék (+ 23°C-nál) kb. 20-30 percen belül marad felhasználható. Fogazott, széles simítóval kell teríteni a KHT ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ keveréket legalább 3 mm és legfeljebb 15 mm rétegvastagságok között a megfelelően előkészített aljzatra, úgy hogy a simító megfelelő döntésével a kapott rétegvastagság is be kell állítani. Ha vastagabb réteget kell bedolgozni, akkor alakítson ki vezetősávokat.

Burkolatragasztás:

A KHT ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ (+ 23°C-nál és 50 % relatív páratartalomnál) a bedolgozása után 3-4 nap múlva kerámia burkolólapokkal, 7 nap múlva melegburkolattal burkolható. Száradási ideje a burkolat és az aljzat típusától, vastagságától, a helyiség páratartalmától és hőmérsékletétől függően változik. A nem abszorbeáló aljzatok esetén a száradási idő hosszabb.

Anyagigény:

1,6 kg / m2 / mm. Utókezelés: A bedolgozott aljzatkiegyenlítőt már friss állapotban is védje.

Tárolás:

Száraz helyen eredeti, bontatlan csomagolásban 12 hónapig (kötésideje az eltarthatóság vége felé megnövekedhet, de ez nincs hatással a teljesítményére). A gyártás ideje (nap / hónap / év) a csomagoláson feltüntetett.

Tisztítás:

A szerszámokat az alkalmazás után egyből el kell mosni vízzel, a megszilárdult terméknyomokat csak mechanikusan lehet eltávolítani. A termék megfelel az 1907 / 2006 / EC rendelet XVII. mellékletében található követelményeknek. 

További információkat a Műszaki Adatlapja tartalmaz.
Biztonsági Adatlapja kérésére rendelkezésre áll.

VÉDJE A NEDVESSÉGTŐL!

Segédanyagok