zsakok_flexragaszto

KHT-Mester

Superflex

Nyújtott nyitott idejű, lecsúszásmentes, fokozott terhelhetőségű, cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia lapokhoz, kőporcelán (gres) és mázas kerámialapokhoz, teraszokhoz, padlófűtésre meglévő burkolatra és szigetelő fóliára

A KHT Brand magyar burkolatok és segédanyag termékeket megtalálja az alábbi partnereinknél

senio
senio
senio
senio
senio
senio
Aljzatelőkészítés:

Az aljzatoknak feszültségmentesnek, szabványosan síknak, szilárdnak, megfelelően száraznak, a laza részektől, olajtól, zsírtól, viasztól, festéktől, portól, repedésektől, tapadásgátló anyagoktól, stb. mentesnek kell lenniük. A gipszvakolatoknak, gipsztartalmú vagy anhidrid esztricheknek megfelelően száraznak kell lenniük, és ezeket mindig kezelje megfelelő alapozóval a ragasztóhabarcs felhordása előtt!

Bekeverés:

Folytonos gépi keverés közben öntse a 25 kg-os zsák SUPERFLEX-et egy 7,5-8,0 liter tiszta vizet tartalmazó vödörbe, és keverje csomómentes keverékké; 5 perc állásidő után újra keverje át, és ezután a keverék felhordható. A kapott SUPERFLEX keverék kb. 8 órán át marad felhordható.

Alkalmazás:

Hordja fel a SUPERFLEX ragasztóhabarcsot megfelelő fogazott simítóval, hogy az a megfelelő mennyiségben befedje a lap hátoldalát!

Járható:

A padlók kb. 24 óra múlva lesznek alkalmasak könnyűforgalmú gyalogos járásra.

Teljesen terhelhető:

A padlók 14 nap múlva lesznek teljesen terhelhetők.

Anyagigény:

2-5 kg/m2.

Tárolás:

Száraz helyen eredeti, bontatlan csomagolásban 12 hónapig.

Megjegyzés:

A SUPERFLEX-et +5°C és +40°C között használja! A 2003/53/EK előírás szerint gyártva. A gyártás ideje (nap/hónap/év) a csomagoláson van feltüntetve.

További információkat a Műszaki Adatlapja tartalmaz.
Biztonsági Adatlapja kérésére rendelkezésre áll.

VÉDJE A NEDVESSÉGTŐL!

Segédanyagok